TIPS
Prøv at købe aktier med en demokonto på eToro

Din kapital er i fare

Invester i Cardano

I denne guide lærer du, hvordan du køber kryptovalutaen Cardano (også kendt som ADA).

Værd at nævne er, at ADA og Cardano ikke er det samme. ADA er kryptovalutaen, der drives på Cardano blockchain-netværket.

Da det i folkemunde er kendt som Cardano, vil investeringen i kryptovalutaen ADA også blive omtalt som Cardano. Lidt længere nede kan du læse mere om deres forskel.

Hvordan køber man Cardano (ADA)?

Du kan købe Cardano-kryptovalutaen på kryptobørser som Skilling, Binance og Coinbase

Hvor køber du lettest Cardano?

  • Køb Cardano-kryptovalutaen gennem en kryptobørs på Skilling
  • Køb Cardano cryptocurrency på Coinbase og få $10 ekstra, når du investerer mindst $100

DEN BEDSTE MÅDE AT INVESTERE I CARDANO

skilling logo

Nemmeste måde at købe Cardano (ADA)

Minimumsindskud kun 500 DKK, når du investerer i Cardano (ADA)

Nemt at indbetale og hæve penge med dit bankkort

Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

Læs mere om de bedste platforme til at købe kryptovaluta her.

Hvor kan man købe Cardano (ADA)?

Cardano er tilgængelig på nogle af de største cryptocurrency-børser såsom Skilling, Binance, Coinbase, Kraken og BitPanda.

Det er vigtigt at nævne, at køb af ADA-mønter ikke giver dig ejerskab til selve Cardano eller andre fordele, bortset fra at du kan sende transaktioner med dem via blockchain-punge.

Hvad er den bedste måde at købe Cardano (ADA) på?

Den bedste måde er at købe dem via Skilling eller Binance.

Hvilke risici er der ved at investere i Cardano (ADA)?

Når du investerer i denne kryptovaluta, skal du vide, at der er flere potentielle risici ved din investering.

For det første, da der allerede er et stort antal tokens i omløb, og kun halvdelen er tilgængelige for offentligheden, kan det være, at Cardanos pris vil falde drastisk, efterhånden som flere mennesker begynder at købe denne token.

Derudover skal du vide, at selvom Cardano har et fremragende udviklingsteam bag sit projekt med eksperter i kryptografi, software engineering og formel verifikation, er der i øjeblikket ingen fungerende produkter til denne kryptovaluta.

Kryptovalutaen møder også hård konkurrence fra andre blockchain-projekter, der tilbyder lignende tjenester. Den største forskel på ADA og Bitcoin er for eksempel, hvordan de bruger konsensusmekanismer til at sikre deres netværk.

Mens Bitcoin bruger proof-of-work (PoW), bruger Cardano proof-of-stake (PoS), men begge har brug for minearbejdere til at verificere transaktioner og få mønter som belønning.

Endelig er det vigtigt at vide, at langt størstedelen af ​​Cardanos handelsvolumen kommer fra japanske børser, og at ikke alle kryptovalutabørser tilbyder handel i ADA/BTC.

Hvad er Cardano?

Cardano er et decentraliseret offentligt blockchain- og cryptocurrency-projekt med åben kildekode.

Cardano-platformen bruger PoS-konceptet (proof of stake) for at opnå konsensus.

Protokollen blev skrevet i Haskell-programmeringssproget ved hjælp af Ouroboros Praos-algoritmen, som er blandt de fem bedste algoritmer, der bruges til Proof-of-Stake blockchains.

Det betyder, at alle noder i netværket frit kan stemme om ændringer i systemet i overensstemmelse med deres indsats. Denne idé gør det muligt for deltagerne i blockchain at interagere direkte uden nogen tredjepart som mellemmand, f.eks. en centralbank eller anden finansiel institution.

Målet bag skabelsen af ​​denne kryptovaluta var en stærk akademisk forskningsdrevet strategi under tilsyn af IOHK-virksomheden, som har et team af kryptografieksperter og ingeniører.

Cardano er det første blockchain-netværk, der er udviklet på baggrund af en videnskabelig og forskningsdrevet strategi.

Målet var at skabe en infrastruktur, der har mere avancerede funktioner sammenlignet med andre kryptovalutaer såsom Ethereum , EOS eller NEO.

Det betyder, at Cardano potentielt kan bruges som et globalt finansielt system, men det vil tage længere tid, før det er klar til denne opgave.

Cardanos hvidbog nævner også, at platformen vil have et afviklingslag, der ligner Bitcoin og Ethereum, men oven i denne infrastruktur vil der være endnu et niveau med såkaldte smarte kontrakter, hvor finansielle applikationer kan køre mere effektivt sammenlignet med eksisterende blockchains.

Et andet vigtigt træk ved ADA-tokens er, at de er bygget på lag, der er forbundet med hinanden.

Dette er forskelligt fra bitcoin, hvor transaktionerne foregår direkte på det primære blockchain-netværk, hvilket gør det nemmere for hackere at stjæle tokens, fordi de kun behøver at angribe et lag af denne teknologi i stedet for to.

Hvad er målet med Cardano?

Målet med Cardano er at skabe et finansielt system, der kan bruges i det virkelige liv. Til dato har alle blockchains fejlet i denne opgave, fordi de ikke er skalerbare nok.

På grund af det høje antal transaktioner i sekundet, kan de ikke bruges af mange mennesker på én gang.

Cardano ønsker at løse dette problem og skabe et hurtigt og sikkert netværk, der stadig er decentraliseret, som de fleste blockchains i dag ikke er.

Hvordan blev Cardano grundlagt?

Cardano blev grundlagt i 2015 af IOHK, et ingeniørfirma, der er specialiseret i at bygge kryptovalutaer og decentraliserede platforme til finansielle institutioner. Virksomheden ledede udviklingen af ​​blandt andet Ethereum Classic (ETC).

IOHK har også samarbejdet med andre kendte virksomheder såsom University of Edinburgh.

Af denne grund kan det argumenteres for, at ADA-tokens er bakket op af et stærkt forskerhold, da de har erfaring med at arbejde sammen om at udvikle blockchain-baserede systemer til globale finansielle markeder.

Hvad er ADA?

Cardanos originale kryptovaluta er ADA, som blev lanceret den 29. september 2017. Akronymet står for “anonymt digitalt aktiv” og kan bruges til at sende transaktioner over blockchain-netværket.

ADA er en proof-of-stake mønt med mindre end halvdelen af ​​det samlede token-interval i omløb.

Sammenlignet med andre kryptovalutaer såsom Litecoin eller Ripple, er kun omkring 28 millioner tokens tilgængelige ud af de mere end 31 milliarder, der er skabt siden 2014, da Cardano først blev grundlagt af Charles Hoskinson.

Charles Hoskinson var også med til at stifte Ethereum, før han forlod det på grund af kreative forskelle.

Charles Hoskinson forlod Ethereum, fordi han var uenig i, hvordan han skulle håndtere udviklingen af ​​denne kryptovaluta.

I stedet besluttede han at starte sit eget blockchain-projekt, kaldet IOHK, som senere blev omdøbt til Cardano.

Årsagen til denne uenighed er, at nogle mennesker tror på et decentraliseret system, mens andre ønsker højere niveauer af kontrol over platformen og gennem denne kontrol skabe en mere effektiv platform, som kan bruges af globale finansielle institutioner.

Hvad står ADA for?

Cardanos token ADA er opkaldt efter Ada Lovelace, en engelsk kvindelig matematiker, der er anerkendt som verdens første programmør.

Hvad er forskellen mellem ADA og Cardano?

Cardano er en teknologiplatform, der giver mulighed for at køre finansielle applikationer på sin blockchain. ADA er blot en af ​​Cardanos kryptovalutaer eller digitale aktiver, der bruges til at sende og modtage transaktioner gennem dette system.

Skriv en kommentar