TIPS
Prøv at købe aktier med en demokonto på eToro

Din kapital er i fare

Invester i Dogecoin

Hvis du vil købe Dogecoin i Danmark, er den nemmeste måde at købe Dogecoin via eToroSkilling, Coinbase eller Binance .

I denne guide lærer du, hvordan du køber Dogecoin.

Dogecoin er blevet en af ​​de mest handlede kryptovalutaer sammen med velkendte valutaer som Bitcoin , Ethereum og Litecoin siden introduktionen.

På kun 1 år er Dogecoin steget med hele + 9500%, hvilket betyder, at du kunne have 100 gange dine penge, hvis du investerede for 12 måneder siden! Derudover er Dogecoin i øjeblikket den tiende højest værdsatte kryptovaluta ifølge Coinmarketcap.

Hvis du vil vide, hvordan du køber Dogecoin, vil vi nu gennemgå det. Der er også mulighed for, at du kan købe Dogecoin direkte her hos SparaCash. Du kan købe Dogecoin direkte med dit kreditkort eller betalingskort gennem købsfunktionen nedenfor.

* At købe DOGECOIN indebærer en høj risiko. Du kan miste en del af eller hele din kapital, hvis du vælger at købe Dogecoin.

Nu kan du købe Dogecoin på eToro!

eToro har netop lanceret en mulighed for at købe Dogecoin.

For at købe Dogecoin på eToro klik her.

Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

Investering i kryptoaktiver er meget ustabil og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Skat af overskud kan forekomme.

Fungerar det inte att köpa Dogecoin på Binance? Testa då att köpa Dogecoin på BitPanda där du får 100 kr extra i bonus om du köper Dogecoin för minst 250 kr.

Hvor kan man købe Dogecoin?

Du kan købe Dogecoin fra forskellige certificerede cryptocurrency-børser såsom eToro og Binance.

De fleste cryptocurrency-børser, der tilbyder handel med Dogecoin, er veletablerede og har et højt sikkerhedsniveau.

Køb Dogecoin på eToro

Jeg anbefaler, at du køber Dogecoin på eToro , hvis du er helt nybegynder.

Hovedårsagen til, at jeg anbefaler, at du køber Dogecoin på eToro, er, at de er licenserede og sikre, når det kommer til handel med kryptovalutaer, men også finansielle tjenester generelt.

Mange andre børser er rene cryptocurrency-børser, og disse er sværere at indbetale penge og hæve penge fra.

eToro er så vidt jeg ved det firma, der er lettest at købe Dogecoin igennem og sælge dem 24 timer i døgnet, hvis du bor i Danmark.

Læs mere om de bedste platforme til at købe kryptovaluta her.

Hvordan køber jeg Dogecoin?

  1. Vælg hvor mange penge du vil købe Dogecoin for i feltet “Indtast beløb” med titlen “Jeg vil bruge”.
  2. Vælg om du vil købe Dogecoin med valutaen EUR, USD, eller DKK
  3. Tryk på “Køb DOGE”. Du vil nu blive sendt til Binance for at gennemføre dit køb af Dogecoin.
  4. Åbn nu en konto på Binance, hvis du ikke allerede er registreret
  5. Gennemfør dit køb af Dogecoin

Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du muligvis vælge DOGE igen, når du er i Binance.

Köpa dogecoins

Tips ved køb af Dogecoin

  • Det er nemmest, hvis du køber Dogecoin via din computer. Så har du den bedste kontrol. Men det fungerer lige så godt at købe Doge via din mobiltelefon.
  • For at spare penge på gebyrer anbefales det, at du køber Dogecoin via EUR, som du kan have på eksempelvis et Wise-kort eller Revolut. Jeg bruger Revolut til at indbetale penge til Binance, hvilket får pengene til at lande på kontoen inden for 2 minutter.

Hvordan køber jeg Dogecoin den billigste måde?

Den absolut billigste måde for dig at købe Dogecoin på er at købe DOGE for EUR på Binance via en SEPA-overførsel .

Køber du DOGECOIN direkte med dit betalingskort eller kreditkort på andre kryptobørser, er der normalt et gebyr på 3-4 % for at betale med dit kort, hvilket betyder, at du kommer til at betale dyre gebyrer.

Et problem er dog, at din bank kan have blokeret adgangen til Binance eller andre kryptovalutabørser.

Det du så kan gøre er at få en konto på Wise og indsætte dine danske kroner der.

Når du har indsat penge på din Wise-konto, skal du veksle din DKK til EUR.

Så sender du din EUR til Binance via et SEPA-indskud (sepa-overførsel), og du har nu pengene på din Binance-konto på mindre end 5 minutter.

Bare sørg for, at du er omhyggelig med at udfylde REFERENCEKODEN, når du foretager din overførsel, så pengene ender rigtigt.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du overføre et mindre beløb, hvis du skal overføre til Binance, så du ved, at du gør det rigtige, og det virker.

Når pengene er indsat på din Binance-konto, skal du afgive en KØB-ordre på DOGE / EUR. Det betyder, at du køber DOGE for din EUR.

Hvad er Dogecoin?

Dogecoin er en kryptovaluta, der oprindeligt blev oprettet den 6. december 2013 som en joke. Navnet er en reference til den berømte meme “doge”.

Dogecoins teknologi er baseret på samme teknologi, som kryptovalutaen Litecoin har.

Da det fortsætter med at vokse i popularitet blandt både investorer og handlende, vil denne artikel undersøge, hvad du har brug for at vide om Dogecoin, før du investerer penge i det. Læs videre for vores komplette guide!

En grund til, at kryptovalutaen Dogecoin er blevet så populær, er til dels på grund af dens image “doge”, som i internetkredse er blevet kendt som et meme.

En stor årsag til Dogecoins prisstigninger sidste år skyldes blandt andet, at Elon Musk har nævnt Dogecoin på sin Twitter, hvilket har sat skub i efterspørgslen efter Doge.

Hvordan virker Dogecoin?

Dogecoin er designet på samme måde som Bitcoin ved at bruge blockchains og kryptografi til at verificere transaktioner.

Hvad er unikt ved Dogecoin sammenlignet med Bitcoin?

Dogecoin har meget hurtigere transaktionshastigheder og gebyrer end Bitcoin. Selvom det kan tage op til en time for en blok af transaktioner at blive verificeret for Bitcoin, tager denne proces kun omkring et minut, når du bruger Dogecoin.

Hvorfor blev Dogecoin skabt?

Til at begynde med blev Dogecoin ikke skabt til at erstatte den mere traditionelle kryptovaluta Bitcoin.

I stedet var det tænkt som en vittighedsvaluta, men en valuta, der kunne bruges seriøst i det daglige til handel og køb af varer online.

Skaberne af Dogecoin ønskede, at brugen skulle være mere udbredt end blot en anden kryptoinvestering eller spekulativt aktiv.

Værd at tilføje er ikke at forveksle Dogecoin med SHIBA INU , som er to forskellige kryptovalutaer.

Skriv en kommentar